Yazı boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarih : 11.Temmuz.2017, 14:20
Editör : Harun SARI
Bu haber : 723 Defa okunmuş.
Bu habere : 0 Yorum yapılmış.

2017 Yaz Kursları

Her Yıl Yaz Mevsiminde Tekrarlana Kurslarımıza Birçok Erkek ve Kız Öğrencimiz İştirak Etmiştir.
Anadolu Aile Derneğimiz Kütahya’da ilk taşımalı yaz kurslarına 2007 yılında başlamıştır. Her yıl yaz mevsiminde tekrarlanan kurslarımıza bir çok erkek ve kız öğrencimiz iştirak etmiştir.
Bu yılda Anadolu Aile Derneği binasında, Bahçelievler, Gültepe, Osmangazi ve Vefa temsilciliklerimizde kız ve erkeklere yönelik yaz kurslarımız devam etmektedir.
Yetişkin öğretim kadrosu ile çocuklarımıza Kuranı Kerim eğitimi ile dini ve milli bilgiler verilmektedir.

DİĞER Haber ve Duyurular - TÜM ARŞİV

Web Sitemizi Beğendiniz mi?

Diğer Anketler

SİTE İSTATİSTİKLERİ

Kategori :  2 Aktif :  1
Haber :  9 Bugün :  9