Yazı boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarih : 17.Mart.2015, 09:08
Bu haber : 1629 Defa okunmuş.
Bu habere : 2 Yorum yapılmış.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Derneğimize Proje Desteği

Gençlik ve Spor Bakanlığına yazdığımız Gençlik Spor Merkezi Projemiz destek aldı.
GENÇLİK SPOR MERKEZİ PROJESİ T.C Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile yürütülen projemiz neyi içermektedir. Sosyal Uyum, Sağlıklı Yaşam ve Spor ve Hareketlilik İlimizin kenar mahalleleri Maltepe,Gültepe,Yeni mahalle ve okmeydanı mahallelerinde oturanlar projemizden faydalanabilirler.Belirtilen mahallelere servis araçlarımız ücretsiz hizmet verecektir Sportif, sanatsal ve eğitsel hizmetler Içeren projemize ilimizin dezavantajlı bölgelerinde Oturan 14-17 yaş arasındaki erkekler ve kızlar Katılabilirler. GENÇLİK SPOR MERKEZİ PROJESİ Projemiz kapsamında Masa Tenisi, Bilgisayar kursu, satranç eğitimleri verilecektir. Kurslarımız hafta sonları cumartesi ve pazar günleri saat 10:00 ile 15:00saatleri arasında yapılacaktır. 32 öğrenci masa tenisi kursu, 12 öğrenci satranç kursu ve 12 öğrenci bilgisayar kursu için kayıt yapabilecektir. Belirtilen Mahallelerde outran 14-17 yaş grubundaki kız ve erkek çocuklar kayıt olmak için G.EfendiMh. FettahSöğütleri Cd. Âlimler Sk. No: 10 KÜTAHYA adresine ve Ulu cami yanındaki Proje ofisimize başvurmaları gerekir. Kayıtlarımız 05 Ocak 2015 tarihinden itibaren alınacaktır.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

DİĞER Haber ve Duyurular - TÜM ARŞİV

ANKET

Web Sitemizi Beğendiniz mi?

Diğer Anketler

SİTE İSTATİSTİKLERİ

Kategori :  2 Aktif :  2
Haber :  9 Bugün :  8